Vakschilders Ermelo geeft 4x een winterschilder weg voor 1 dag

Heb jij een schilderklusje waar je maar niet aan toekomt? Doe dan mee aan de actie van Vakschilders Ermelo en maak kans op op een winterschilder voor 1 dag!

De actie loopt tot en met maart 2016. Iedereen die meedingt naar de hoofdprijs krijgt sowieso een kortingsbon van 15% op een schilderklus en materialen.

Het schildersbedrijf aan de Mariënhoef 2 op industrieterrein Veldzicht in Ermelo geeft maar liefst 4x een winterschilder weg voor 1 dag. Meedoen is eenvoudig, volg daarvoor de onderstaande uitdagende stappen:

  • Stap 1: Plaats een foto van jouw ultieme winterschilder-klus op http://bit.ly/winterschilder. Dit kan variëren van een oude kast tot en met een raamkozijn of binnenmuur.
  • Stap 2: Like de facebookpagina van Vakschilders Ermelo en deel je bericht met vrienden en familie op facebook.
  • Stap 3: Wanneer Vakschilders Ermelo dat jouw foto en bijbehorende tekst het meest creatief, grappig, verrassend of origineel is, win jij de winterschilder voor 1 dag!
  • Stap 4: Vakschilders Ermelo maakt in de eerste week van iedere volgende maand (1ste week januari, februari, maart en april) de winnaar bekend via zijn Facebook-pagina.

Maar wat te doen als de schilderklus minder dan een dag in beslag neemt of juist meer tijd kost? Lees dan HIER verder welke passende oplossing Vakschilders Ermelo heeft bedacht.

45EN Vakschilders Ermelo

Reacties

Cookieinstellingen