Uitlevering Veluwe Geschenk Ermelo flink op stoom

Met man en macht wordt vandaag, zaterdag 12 december, gewerkt aan het inpakken van Veluwe Geschenk. “We stoppen niet eerder dan wanneer het klaar is, al wordt het middernacht.”

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Dat verzekert een deelnemer van de hulptroepen die initiatiefnemers van Veluwe Geschenk,┬áLinda van den Berg en Annemieke Helling, hebben ingeschakeld om zo’n 1500 Veluwe Geschenken samen te stellen. “En anders”, roept een ander, “komen we morgen terug en gaan we verder. Maandag moet deze order namelijk klaar zijn.”

De hulptroepen zijn al vanaf vanochtend vroeg in de weer met het samenstellen van bijna 400 kerstpakketten voor Ploeger Logistics. Het personeel, maar ook relaties van het bedrijf, kunnen zich alvast gaan verheugen. Want de inhoud verdient een dikke pluim. Vanzelfsprekend verklapt Linda de producten niet. Maar voor ieder lid van het gezin zit er wel iets bij waar die veel plezier van heeft.

Logistiek gezien is het samenstellen van alle kerstpakketten een enorme klus. Temeer omdat Veluwe Geschenk scoort in de keuze voor een kerstpakket op maat. “Geen pakket is hetzelfde”, lacht Linda terwijl ze een rondleiding geeft in het leegstaande pand aan de Burgemeester Langmanstraat, dit jaar het hectische middelpunt voor de aanvoer van producten, inpakken en uitleveren en afhalen van de Veluwe Geschenken. “Van kleine tot grote pakketten, van luxe tot gevuld met praktische en bruikbare spullen.”┬áDe geschenkverpakkingen waarin de meest leuke producten zitten, zijn op zich al heel verrassend. Van een luxe kartonnen doos, fraaie boodschappentassen tot een Samsonite koffer.

De eerste Veluwe Geschenken zijn inmiddels uitgeleverd. Zo kregen een tijdje terug mantelzorgers in Ermelo een Veluwe Geschenk, en afgelopen week de medewerkers van de gemeente Ermelo. Het werk is voorlopig nog niet klaar vertelt Linda. “We zijn er tot de kerstdagen druk mee, de laatste levering is namelijk op 23 december.”

Veluwe Geschenk is een initiatief van Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten, De Schout van Ermel en boekhandel Riemer & Walinga voor bedrijven en personeelsverenigingen die hun personeel/relaties willen verrassen met passend geschenk.

Daarnaast leveren Gerrie Klein van supermarkt Plus Klein, HAVO b.v. en de Molenwinkel van Molen de Koe exclusieve producten voor Veluwe Geschenk. Zo is er echt voor ieder wat wils; van relaties/bedrijfsmedewerkers die alleenstaand zijn, met een partner tot gezinnen met kinderen.

Naast producten kunnen belangstellenden ook kiezen voor de Veluwe Geschenk-waardebon voor elk gewenst bedrag die is te verzilveren bij de hoofddeelnemers. Bovendien bieden onderstaande lokale ondernemers waardecheques/cadeaubonnen aan als exclusief cadeau voor in het Veluwe Geschenk:

  • Pitch & Putt Golf Strand Horst
  • Tempel Optometrie & Audiologie
  • Dutch Hair
  • Select Wellness Group

Dit jaar beleeft Veluwe Geschenk de tweede editie. Vanwege het grote succes van het initiatief van plaatselijke ondernemers zijn belangstellenden ook van een derde editie verzekerd.

Reacties

Cookieinstellingen