The Travel Club Ermelo grossiert in bijzondere vakanties

De economie zit in de lift. Dit concludeert Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur in Ermelo van reisbureauketen The Travel Club. “Mensen geven weer meer geld uit aan een vakantie. Vooral de vraag naar avontuurlijke vakanties op bijzondere plekjes is groot.”

December is bij uitstek de maand voor mensen om hun welverdiende vakantie in de zomermaanden te plannen, van een vlieg-, auto- tot kampeervakantie. Het begrip zomermaanden is rekbaar tegenwoordig weet Therèse. Vooral gezinnen met kinderen beschouwen de meivakantie als de periode om hun vakantie van het jaar te vieren.

Op het gebied van vliegvakanties merkt Therèse een toenemende vraag op naar bestemmingen binnen Europa. Wat alles te maken heeft met het veiligheidsgevoel van mensen in verband met de terreurdreiging. Gelukkig is het vakantieaanbod bij The Travel Club Ermelo ongekend groot, leuk én bijzonder, óók binnen Europa. De landen Spanje en Portugal steken elkaar qua populariteit naar de kroon, maar ook Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zijn erg geliefd. Bovendien kiezen vakantievierders met of zonder kinderen minder voor all-inclusive tripjes in combinatie met lekker luieren aan het strand. Juist bijzondere plekjes zijn erg in trek. Om te verblijven in niet alledaagse onderkomens, maar ook om iets te ondernemen en wat op te steken van de kunst en cultuur van het land.

The Travel Club Ermelo grossiert in bijzondere vakanties. Wat te denken bijvoorbeeld van een romantisch verblijf in een kasteel in Schotland. Of avontuurlijk overnachten in een boomhut. Liefhebbers van Spaans werelderfgoed kunnen bovendien hun hart ophalen met de Paradores rondreis. Paradores zijn luxe staatshotels ondergebracht in adembenemende kloosters, paleizen en andere monumentale gebouwen.

Net zo apart zijn ook de bed en breakfast-reizen, een verblijf op een paarden manege in Oostenrijk, Glamping, -dat staat voor luxe kamperen- tot comfortabel en avontuurlijk kamperen in een safaritent. Of een vakantie op een wijnboerderij in Frankrijk of Agriculture in Italië waar wie maar wil mag meehelpen op de kleinschalige boerderij om bijvoorbeeld olijfolie te maken. Maar Therèse tipt ook vakantiewoningen mét zwembad in Spanje, Frankrijk, Italie en Kroatie in verschillende prijsklassen voor een onvergetelijk verblijf. En voor wie onder de romantici is het niet het einde om een limoncello te drinken aan de prachtige Italiaanse kust van Amalfi. Daarnaast valt het mooie Venetië ook te ontdekken in combinatie met een strandvakantie aan de Italiaanse kust.

Welness-reizen binnen Europa zijn daarnaast heel populair als vriendinnen-uitje. Vrouwen kunnen kiezen uit legio bestemmingen en welness-programma’s. Met een uitgebreide reisgids informeert Therèse belangstellende vrouwen graag.

Een Formule1-reis is onder mannen erg gewild, als ook mountainbiken in de heuvelachtige omgeving van Willingen in Duitsland. Voor mannen die liever gaan voor een iets minder actief uitje raadt Therèse bierbrouwerij-arrangementen in het Duitse Munchen aan of een Whisky-proeverij in het Ierse Dublin.

Welke reis ook wordt geboekt, vroege vogels kunnen hun voordeel doen met de vroegboek-actie. Wie tussen 7 december 2015 en 31 januari 2016 een vakantie boekt bij The Travel Club Ermelo krijgt een dag-entree voor 2 personen cadeau voor Welness Center De Bronsbergen in Zutphen.

Kijk voor alle informatie op de website van The Travel Club Ermelo, of via de mail: therese@thetravelclub.nl of bel 06-52427742.

Banner The Travel Club (300 X 125)

Reacties

Cookieinstellingen