Juffen Hilde en Dineke winnen talentenjacht Sterrenschool Ermelo

Sterrenschool Ermelo aan de Pretoriusstraat 7 hield gisteravond, vrijdag 20 november, een klassenavond voor de bovenbouw. Het dak ging eraf, wat ook de bedoeling was van de kinderen die het feest zelf hadden georganiseerd.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Sterrenschool Ermelo staat voor maatwerk om elk kind te laten stralen. Daarbij wordt de kinderen zelf een bepaalde vrijheid gegeven om te onderzoeken waar zijn of haar talent ligt. Een mooi oefenmoment vormde de klassenavond. Met de juffen Hilde en Dineke als vangnet en gids togen de kids weken terug al aan de slag. Met het bedachte thema ‘a Night at the movies’ bleken de mogelijkheden om er een topfeest van te maken ongekend. Van de aankleding van de gang tot de aula, de outfits, de catering op de Amerikaanse fuif-manier tot de muziek van DJ Dani; elk kind en de beide juffen waanden zich een avondje in Hollywood.

Klapper van de avond was de talentenjacht waarbij een leerling alleen of in een groepje zich van zijn en haar beste kant liet zien. Wat dat betreft stond de kinderjury voor een hele zware taak. Geheel onverwachts klommen echter ook de beide juffen op het podium en kondigden hun verrassingsact aan. De kinderen toonden zich stomverbaasd: in zo’n swingende rol hadden ze hun juffen nog nooit meegemaakt. De act van de juffen Hilde en Dineke werd dan ook als het winnende optreden uitverkoren door de kinderjury.

Na de prijsuitreiking stapte DJ Dani achter zijn mixset en kon het dansfeest beginnen. Juf Hilde fluisterde: “Let maar op, in de toekomst gaan we nog veel van hem horen, want hij is zó goed.”

Banner Sterrenschool 300 x 125

Reacties

Cookieinstellingen