Schout van Ermel lanceert nieuwe Tapaskaart met Facebook-acties!

Tapas eten bij De Schout van Ermel staat synoniem voor urenlang gezellig culinair tafelen, zoveel je maar wilt. Het Restaurant/Grand Café aan de Putterweg 1 in Ermelo verwent zijn gasten nog meer met de nieuwe Tapaskaart.

Kiezen jij en je tafelgenoten voor de uiterst smaakvolle huisgemaakte crostini’s met zalm, serranoham of scampies, wordt het een mini-broodje hamburger of toch maar de klassieke patatas Bravas? Met meer dan 40 kleine gerechten is de keus ongekend groot. Bovendien zijn een aantal zeer bekende en populaire gerechtjes weer terug op de Tapaskaart, waaronder de dadels met spek en het runderstoofpotje. Voor 24,95 euro per persoon mag je alle gastronomische hoogstandjes uitproberen, elke dag vanaf 17.00 uur.

  • Gasten kunnen rekenen op hartelijk en gastvrij onthaal. Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren aan te raden: 0341 49 44 40

Met de feestdagen in het vooruitzicht promoot De Schout van Ermel daarnaast de mogelijkheid om met ingang van 1 december Tapas af te halen bij het restaurant onder de slogan: ‘Wij het werk, u de complimenten’. Ofwel, verras je familie, vrienden en kennissen met de lekkerste hapjes waar jezelf niet uren voor in de keuken hoeft te staan. Belangstellenden kunnen de bestelling plaatsen via de website van De Schout van Ermel.

Voor groepen prijst De Schout van Ermel het Tapas-arrangement aan. In vier rondgangen worden de lekkerste gerechten geserveerd. Wat het samengestelde arrangement zo uitermate geschikt maakt voor verjaardagen, bedrijfsfeestjes tot jubilea.

De Schout van Ermel lanceert de nieuwe Tapaskaart met meerdere Facebook-acties, zoals de verloting van Tapasdiner voor 2 personen ter waarde van 49,90 euro. Wil je ook meedingen naar zo’n spraakmakende prijs? Houd dan Facebook-pagina goed in de gaten en grijp je kans!

Banner De Schout van Ermel 300 x 125

 

Reacties

Cookieinstellingen