Arie Kok presenteert Nachtmotet bij Riemer & Walinga Ermelo

Er worden eindeloos veel boeken geschreven. En soms zit er één tussen… . Zoals Nachtmotet van Arie Kok. De Boekverkoopers van Riemer & WalingaStationsstraat 131 nodigen u uit op donderdag 19 november voor de boekpresentatie.

Arie Kok, auteur van onder meer de bijzondere roman Morie en hoofdredacteur van De Nieuwe Koers, zal die avond vertellen over zijn tweede roman die verhaalt over Villa Bethel. Op gang 2 worstelen de bewoners zich met humor door de laatste fase van hun leven. Ze houden zich bezig met mopperen, lachen, snedige opmerkingen, cyclamen en incontinentie. Als dan opeens een krachtige herinnering aan de oorlog hun leven binnendringt is het contrast groot en zijn de emoties heftig.

Met deze tweede – korte – roman snijdt Kok een geschiedenis van een Joodse man aan en zet hij muziek, schrijnend verdriet en schuldgevoel op een onopvallende maar indringende manier tegenover elkaar. Arie Kok zal in gesprek met Heerco Walinga een bijzondere avond neerzetten, waarbij ook naar muziek geluisterd zal worden.

De inloop van deze bijzondere boekpresentatie is om 19:30 uur, de start om 20:00 uur. De toegang is gratis.

Banner Riemer en Walinga 300X125

Reacties

Cookieinstellingen