Vakschilders Ermelo valt op door vakwerk te leveren

Als schilderwerk vakwerk moet zijn is de klant bij Vakschilders Ermelo aan het juiste adres. Want een huis/pand dat goed in de verf zit is én blijft zijn geld dubbel en dwars waard.

Het schildersbedrijf aan de Mariënhoef 2 op industrieterrein Veldzicht in Ermelo maakt zijn slogan ‘Als schilderwerk vakwerk moet zijn’ al decennialang waar, zonder zich daarvoor uitgebreid op de borst te kloppen. “Wij zijn een no-nonsense schildersbedrijf”, verduidelijkt directeur-grootaandeelhouder Dick Bilder. “We verkopen geen bla-bla-bla praatjes, maar leveren kwaliteit en maatwerk én komen onze afspraken na.”

Hoe de bedrijfsaanpak wordt gewaardeerd bewijst een grote vaste klantenkring – van particulieren, bedrijven, beleggers, kerken, verenigingen van eigenaren (VvE’s), overheden, woningbouwverenigingen tot zorginstellingen –  die al jaren achtereen een beroep doen op het loyale en betrouwbare schildersbedrijf. Temeer omdat Vakschilders Ermelo een allround schildersbedrijf is dat met een degelijk team van ervaren vakmensen, tekent voor binnen- en buitenschilderwerk in bestaande- en nieuwe bouw, onderhoudsklussen, wandafwerking, spuit- en stucwerk, behangen tot het plaatsen van diverse soorten glas.

Bovendien onderscheidt Vakschilders Ermelo zich door zijn klanten te ontzorgen met onderhoudsabonnementen. Wat mogelijk is door de unieke formule van Planbuilding BV. Dit samenwerkingsverband van schilders- en onderhoudsbedrijven garandeert de continuïteit van het schilder- en onderhoudswerk dat is afgesproken in het abonnement. “Als Vakschilders Ermelo nemen wij het werk voor 15 jaar aan”, legt Dick Bilder uit. “Stel dat er onverhoopt iets mocht gebeuren met het schildersbedrijf, dan is de klant ervan verzekerd dat het werk wordt overgenomen door een bedrijf dat ook is aangesloten bij Plan Building BV.”

Het voordeel van een onderhoudsabonnement is dat het huis/pand er altijd tiptop uitziet. Dat krijgt na een eerste inventarisatie zijn beslag in een plan van aanpak. Wat maatwerk is, net als overigens de betalingscondities. “We maken een offerte op zodat de klant altijd weet waar die aan toe is.” De opdrachtgever kan er volgens Dick Bilder op rekenen dat het huis/pand minimaal 2 maal in de 15 jaar helemaal opnieuw wordt geschilderd. Daarnaast wordt het huis/pand tussendoor ook minimaal 2 maal gecontroleerd en onvolkomenheden bijgewerkt. Dick Bilder benadrukt nogmaals dat geen enkel aangenomen werk hetzelfde is. “We willen echt maatwerk leveren, dus als er naast de onderhoudsbeurten iets aan de hand is hoeft men maar te bellen of te mailen, en we komen langs.”

Dick Bilder en zijn team van vakmensen staan goed bekend om hun eerlijk en betrouwbaar advies. Over de juiste behandeling van het houtwerk bijvoorbeeld, of als de klant eens iets anders wil. Door een digitale foto te bewerken geeft Vakschilders Ermelo gratis elk gewenst gratis kleuradvies, zodat de klant niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gedurende de herfst/winterperiode is het trouwens erg aan te raden Vakschilders Ermelo in te schakelen als Winterschilder. “In de periode vanaf 1 december tot half maart doen wij het binnenschilderwerk tegen een spectaculaire scherpe prijs”, promoot Dick Bilder het Winterschilder-tarief.

Voor alle informatie: www.vakschilders.nl of bel: (0341) 55 82 99

Banner Vakschilders Ermelo

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen