Win een Citytrip reischeque twv 100 euro bij The Travel Club Ermelo

Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur in Ermelo van reisbureauketen The Travel Club, brengt de Kerstmarkten-Citytrips voor het voetlicht. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een Citytrip reischeque ter waarde van 100 euro!

De prijsvraag is in een cryptische omschrijving verpakt, dus let goed op! Het antwoord is te vinden op de website van The Travel Club Ermelo.

Geef antwoord op de volgende vragen en mail deze vóór zondag 22 november 2015 naar therese@thetravelclub.nl.

  • Welke beeldentuin draagt exclusief de naam van een Griekse filosoof?
  • Noem de naam van de wijk én de metropool waar deze beeldentuin is gevestigd.

Meedingen naar de reischeque en deze verzilveren bij een te boeken Citytrip bij Therèse van Eck is de moeite waard. Want het aanbod in stedenreizen is enorm. Met de kerstdagen in het vooruitzicht maken veel steden het bovendien extra gezellig en sfeervol. Op aanvraag levert Therèse de reisgids met het aanbod in Citytrips graag persoonlijk bij u af op haar speciale bedrijfsfiets, die speciaal voor The Travel Club is samengesteld door Boonen Tweewielers. “Goed voor het milieu en mijzelf om eens vaker de fiets te pakken”, aldus Therèse.

Binnen Europa zijn volgens Therèse de kerstmarkten in Duitsland – van Dusseldorf, Berlijn tot Oberhausen- erg populair onder de kerstliefhebbers. Ze tipt ook München die meer te bieden heeft dan het jaarlijkse oktoberfest. De cultuurhistorische elementen van hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren gecombineerd met de meest moderne winkels, vormen namelijk een uiterst sfeervol kerstdecor. Maar ook Dresden dat het Italiaanse Florence aan de Elbe wordt genoemd om zijn pittoreske karakter, is een aanrader voor een Kerstmarkt-Citytrip. Net als overigens muziekstad Leipzig.

Waar Duitsland bekend staat om de ‘gemütliche’ sfeer doet Oostenrijk daar niet voor onder. Wenen is bijvoorbeeld een must voor kerst-citytrippers. De stad ademt een rijke historie uit maar is ook erg hip met haar trendy winkels, musea, uitgaansmogelijkheden en sfeervolle kerstmarkten.

New York verzekert Therèse staat op nummer 1 als bestemming buiten Europa om je in de kerstsfeer onder te dompelen. De Victoriaanse stijl á la Charles Dickens viert er hoogtij. De beroemde parken als Central Park en Bryan Park hebben voor de gelegenheid een eigen ijsbaan. New York heeft ook de meest mooie en sfeervolle kerstmarkten met een keur aan kraampjes met de leukste cadeautjes. Op straat is echt overal muziek. Erg populair is daarnaast de etalageroute door New York waarbij de grote warenhuizen elkaar met de mooiste etalage willen overtreffen. “Vergelijk het maar met Hendriks Kerstwereld hier in Ermelo, maar dan uitgestald in een etalage. Voor elke etalage kun je wel een half uur met open mond staan, want je ontdekt steeds weer iets nieuws. Voor wie een Citytrip boekt na Thanksgiving dat plaatsvindt in het laatste weekend van november, is het kerstshoppen nog voordeliger omdat de uitverkoop dan van start gaat in New York.”

Banner The Travel Club (300 X 125)

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen