Ook Instituut Jacob Cats Ermelo gaat voor Veluwe Geschenk

De tweede reeks kijkdagen van Veluwe Geschenk bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64 mag zich verheugen in veel belangstelling. De keus is dan ook groot in de winkel als ook in de kelder van de delicatessenzaak met onder meer Italiaanse en biologische producten.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Domini Meijer en Annet Kisjer, respectievelijk kinderoefentherapeut en financieel manager van Instituut Jacob Cats, lieten zich vanmiddag door Linda van den Berg en Annemieke Helling informeren over alle mogelijkheden om de medewerkers te verrassen met een passend geschenk.

“Vooral het plaatselijke karakter van Veluwe Geschenk spreekt ons zo aan. Het is immers erg leuk dat je een kerstpakket koopt bij ondernemers uit Ermelo in plaats van bij een grote organisatie of via Internet. Daarnaast kun je een pakket  naar eigen wens samenstellen. Vorig jaar is het ons goed bevallen, dus daarom zijn we hier weer.”

Veluwe Geschenk is een initiatief van Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten, De Schout van Ermel en boekhandel Riemer & Walinga voor bedrijven en personeelsverenigingen die hun personeel/relaties willen verrassen met passend geschenk.

Daarnaast leveren Gerrie Klein van supermarkt Plus Klein, HAVO b.v. en de Molenwinkel van Molen de Koe exclusieve producten voor Veluwe Geschenk. Zo is er echt voor ieder wat wils; van relaties/bedrijfsmedewerkers die alleenstaand zijn, met een partner tot gezinnen met kinderen.

Naast producten kunnen belangstellenden ook kiezen voor de Veluwe Geschenk-waardebon voor elk gewenst bedrag die is te verzilveren bij de hoofddeelnemers. Bovendien bieden onderstaande lokale ondernemers waardecheques/cadeaubonnen aan als exclusief cadeau voor in het Veluwe Geschenk:

  • Pitch & Putt Golf Strand Horst
  • Tempel Optometrie & Audiologie
  • Dutch Hair
  • Select Wellness Group

De laatste kijkdag van Veluwe Geschenk vindt plaats op woensdag 4 november van 15.00 tot 19.00 uur, bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64.

 

Reacties

Cookieinstellingen