TexSaloon Ermelo viert angstaanjagend gezellig Halloween

Het was vannacht niet pluis in de TexSaloon, het pool-, biljart- en dartcentrum aan de Stationsstraat 48-1. Wie de trap opliep naar het café werd de stuipen op het lijf gejaagd door een luid krijsende heks.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Binnen hing een sinistere sfeer door de mistflarden en grote spinnenwebben. Nietsvermoedende gasten zetten het op een krijsen zodra ze oog in oog stonden met de bloeddorstige spinnen. Vaag vielen figuren aan de sta-tafels en de bar te onderscheiden. Zodra je ze scherper in je vizier had zou je het liefst luid gillend rechtsomkeert willen maken, zo angstaanjagend griezelig oogde het gezelschap.

Een in verhouding nog aaibaar spookje lachte trots: “Kijk eens wat we hier neer hebben gezet, gaaf hè!” De TexSaloon was namelijk het lugubere toneel van Halloween dat erg in de smaak viel bij de feestgangers. Eigenaar Anita van As en haar vrienden hadden dan ook werkelijk alles uit de kast gehaald om het café om te toveren tot een waar griezelslot. Liefhebbers van Halloween kunnen zich trouwens gaan verheugen, want het is de bedoeling dat het griezelfeest een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen