Vliek Tweewielers Ermelo introduceert Cube bikes met ATB-avond

Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17 houdt vrijdag 6 november een ATB-avond voor fanatieke, recreatieve en beginnende mountainbikers en andere belangstellenden met speciale aanbiedingen. Iedereen kan vrij inlopen tussen 19.00-22.00 uur.

Het belooft een bijzonder informatieve avond te worden bij dé rijwielspecialist in Ermelo. Vliek Tweewielers heeft namelijk de Cube mountainbikes nieuw in het assortiment en introduceert het ruime aanbod maar wat graag met een speciale ATB-avond. Cube is een belangrijke speler in de markt van de mountainbikes en staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding en het grote aanbod van maar liefst  249 verschillende modellen.

Voor elke mountainbiker is er een geschikte fiets. Voor dames is er zelfs een speciale lijn; de WLS (Women Like Series). Deze fietsen hebben een speciale geometrie waardoor de fietsen geschikt zijn voor vrouwen. Bovendien heeft Cube ook elektrische MTB’s in het assortiment, die volgens Berend Vliek erg geschikt zijn voor mountainbikers die bijvoorbeeld kampen met knieproblemen.

De accountmanager van Cube, Danny van den Bor, is de hele avond aanwezig om informatie te verstrekken over Cube bikes en alle vragen te beantwoorden. Daarnaast is Klaas van der Deure, Vliek Tweewielers fietstechnicus, bereid alle zaken op het gebied van de fietstechniek toe te lichten. Van het vervangen van remblokjes tot het zo optimaal mogelijk afstellen van de versnellingen.

Voor een goede lichamelijke conditie gaan sporten en voeding hand in hand. Een specialist van Nutrixxion licht belangstellenden tijdens de ATB-avond graag voor over sportvoeding. Bovendien deelt fysiotherapeut Jan van der Meij zijn kennis en ervaring als het gaat om zaken als de juiste houding op de mountainbike tot het voorkomen van blessures of hoe te herstellen van blessures.

Banner Vliek Algemeen 300x125 x

Reacties

Cookieinstellingen