Tweede reeks kijkdagen Veluwe Geschenk biedt nóg meer keus!

De tweede (kerstpakketten)show van Veluwe Geschenk is een must voor voor bedrijven en personeelsverenigingen die hun personeel/relaties willen verrassen met passend geschenk. Want met de medewerking van nóg meer lokale ondernemers is de keus ongekend groot.

Naast de hoofddeelnemers; Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten, De Schout van Ermel en boekhandel Riemer & Walinga, zeiden ook Gerrie Klein van supermarkt Plus Klein, HAVO b.v. en de Molenwinkel van Molen de Koe hun medewerking toe om exclusieve producten te leveren voor Veluwe Geschenk. Zo is er echt voor ieder wat wils; van relaties/bedrijfsmedewerkers die alleenstaand zijn, met een partner tot gezinnen met kinderen.

Voor de tweede reeks kijkdagen is aantal het lokale ondernemers dat een bijdrage levert aan Veluwe Geschenk opnieuw uitgebreid. Volgens initiatiefnemers Linda van den Berg en Annemieke Helling zijn het wederom ondernemers die perfect passen bij het concept van Veluwe Geschenk, dat staat voor lokaal, exclusief, onderscheidend en hoogwaardige kwaliteit. Hun aandeel is een soort van verlengde op de succesvolle Veluwe Geschenk-waardebon voor elk gewenst bedrag die is te verzilveren bij de hoofddeelnemers.

De volgende lokale ondernemers bieden waardecheques/cadeaubonnen aan als exclusief cadeau voor in het Veluwe Geschenk:

De tweede reeks kijkdagen voor Veluwe Geschenk vindt plaats op maandag 2 november, dinsdag 3 november en woensdag 4 november van 15.00 tot 19.00 uur, bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64. 

Zie ook: veluwegeschenk.nl 

Reacties

Cookieinstellingen