TexSaloon Ermelo lanceert primeur: blacklight-poolen

Pool-, biljart- en dartcentrum TexSaloon aan de Stationsstraat 48-1 beleefde vanavond een heuse primeur met de succesvolle try-out van het nieuwe fenomeen blacklight-poolen. De reacties waren erg positief: “Het is weer eens wat anders dan anders.”

Met fotoreeks

Nietsvermoedende liefhebbers van een potje poolbiljart toonden zich zeer aangenaam verrast. Bij dag- en binnenverlichting ziet de de ruimte met 7 pooltafels er heel normaal en vertrouwd uit. Maar zodra de UV-lampen worden ontstoken verandert de zaal in een andere wereld met een weergaloze magische kleurrijke sfeer. Niets is meer wat het lijkt. Het is pikkedonker, alleen de banden van de pooltafels lichten op, de pockets van de pooltafel en de poolballen. Toch is het voor geen van de sporters een punt om hun ding te doen. Wellicht is het juist de duisternis die maakt dat de focus puur ligt op het stoten van de ballen in de pockets.

Eigenaar Anita van As vertelt dat de wens om blacklight-poolen te introduceren in de TexSaloon al een tijdje speelt. Per slot van rekening is TexSaloon een pool-, biljart- en dartcentrum dat graag vernieuwend wil zijn en zich wil onderscheiden. Waar ze in is geslaagd, want TexSaloon is de eerste op de Veluwe die het blacklight-poolen in huis heeft.

Bovendien valt de magische sfeer te vergroten zo extreem als je maar wilt met de speciaal daarvoor bestemde accessoires als lippenstift, oog make-up tot nagellak. Net als trouwens de textielverf om bijvoorbeeld T-shirts mee te pimpen voor de herkenbaarheid in het geval van teams in competitieverband. Het glow in the dark effect blijkt formidabel te scoren; hoe dichter in de buurt van een UV-lamp, hoe spannender de uitstraling.

Het blacklight-poolen kan iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur worden gespeeld. IOp de korte termijn is het de bedoeling om toernooien te organiseren.

  • Klik HIER voor eerdere berichtgeving over TexSaloon Ermelo.

Reacties

Cookieinstellingen