Oosterhoff Poolen Ermelo houdt Keteldagen met spectaculaire acties!

Oosterhoff Poolen installatietechniek houdt Keteldagen met spectaculaire ketelacties op vrijdag 6 november van 19.00-21.00 uur en op zaterdag 9 november van 10.00-14.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom aan het Jagerserf 21 op Industrieterrein Veldzicht in Ermelo. De koffie staat klaar.

Tijdens de Keteldagen staat bij verwarming-specialist Oosterhoff Poolen de CV Combi-ketel van het vooraanstaande merk ATAG centraal, door de Consumentenbond al 7 jaar op een rij uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Oosterhoff Poolen is als SelectDealer overtuigd van de kwaliteiten van de ATAG CV ketels. Arjan Poolen: “Het is de beste en de zuinigste ketel in zijn klasse met bovendien een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en de beste garantiemogelijkheden.”

Naast de specialisten van Oosterhoff Poolen adviseert ook een technisch adviseur van ATAG belangstellenden over alle mogelijkheden. Welke spectaculaire acties op stapel staan houdt Arjan Poolen nog even onder de pet. Maar hij verzekert dat deze verrassend en spraakmakend zijn.

Banner Oosterhoff Poolen ketelactie

 

 

Reacties

Cookieinstellingen