De Schout van Ermel maakt het opnieuw Spaans gezellig op zondagavond

Al gereserveerd voor de Spaanse avond bij Restaurant/Grand Café De Schout van Ermelo op zondag 1 november? Meteen doen, want op = op, tijdens de eerste editie op zondag 30 augustus moest het Restaurant/Grand aan de Putterweg 1 zelfs mensen teleurstellen, zo’n doorslaand succes was het.

Het belooft wederom een gezellige en spraakmakende namiddag/avond te worden met op het menu de uiterst smakelijke paella, het Spaanse gerecht waar De Schout van Ermel zoveel furore mee maakt in Ermelo en omstreken. Het gerecht wordt traditioneel vergezeld van sangria, de licht-alcoholische drank op smaak gebracht met vruchten.

Maar gasten kunnen natuurlijk ook kiezen voor de heerlijke Tapas waar De Schout zo bekend om staat, als ook á la carte eten.

Dé gezellige afsluiter van het weekend wordt bovendien opgeluisterd met de muziek van Carlos Rivas en zijn gevolg. Gasten van de vorige editie zal het temperamentvolle optreden van het Spaanse gezelschap nog vers in het geheugen staan. Vooral het opzwepende voetenwerk en de arm- en handbewegingen van de flamencodanseres viel erg in de smaak.

Carlos Rivas en zijn gevolg beginnen vanaf een uur of 16.30 met hun optreden.

  • Reserveren: 0341 494 440

Banner De Schout van Ermel 300 x 125

Reacties

Cookieinstellingen