Vrienden zetten TexSaloon Ermelo weer op de kaart

Onder de noemer ‘Vrienden van TexSaloon’ willen Ermeloers René en Jannette Bout de horecagelegenheid aan de Stationsstraat 48-1 als pool-, biljart- en dartcentrum weer terug op de kaart zetten.

“We werken er keihard aan TexSaloon weer op poten te zetten. Met veranderingen willen we laten zien dat het een goed horecabedrijf is, waarmee we hopen ook nieuw publiek voor ons te winnen.” René en Jannette  erkennen dat TexSaloon de afgelopen twee jaar in een neerwaartse spiraal was beland. “Dat was te wijten aan een samenloop van gebeurtenissen en persoonlijke omstandigheden van het eigenaarskoppel, wat uiteindelijk is geëscaleerd. “Tot grote spijt van alle betrokkenen”, menen ze oprecht.

Jammer genoeg is TexSaloon als horecabedrijf de dupe geworden van de vervelende gebeurtenissen, betreuren René en Jannette. En dat terwijl het pool-, biljart- en dartcentrum daarvoor juist een florerende horecagelegenheid was met heuse gloriedagen op het gebied van de pool-, biljart- en de dartsport. “We vinden dat TexSaloon op zich nu genoeg boete heeft gedaan. De zaak moest een week dicht en het bezoekersaantal liep terug. In die zin denken wij dat we alle recht hebben om het horecabedrijf weer op te bouwen.”

Zo is spreekwoordelijk flink de bezem door TexSaloon gehaald om een gezellige sfeer te creëren. De inrichting  is gedeeltelijk vernieuwd en opgefrist en de pooltafels zijn voorzien van nieuwe lakens. Daarnaast hebben de Vrienden van TexSaloon veranderingen op stapel staan die zijn gericht op sportieve en gezellige evenementen. Waar het pool-, biljart- en dartcentrum zich immers prima voor leent met 7 pooltafels, 5 biljarttafels, 5 vaste dartbanen en 10 reserve dartbanen.

Het eerstvolgende evenement vindt plaats op zaterdag 31 oktober en staat in het teken van Halloween. Vanaf 8 uur ’s avonds staan de deuren van TexSaloon wijd open voor Halloweenparty-gangers. Als speciale actie geldt 5 Halloween shots halen = 4 betalen. Het mooiste Halloween-kostuum wordt bovendien beloond met een verrassingscadeau. Daarnaast overwegen Vrienden van TexSaloon op termijn kampioenschappen te organiseren in spijker slaan en spijkerbroek hangen.

Op sportief gebied gaat TexSaloon ook weer toernooien organiseren. Als één van de eerste in de wijde omgeving wil TexSaloon furore maken met het Blacklightpoolen. Het gaat om een bijzonder gave manier van poolen, maar dan in het donker. Alleen de randen van de tafel zijn verlicht, de pockets en de poolballen. Ook willen René en Jannette de dartcompetitie voor kroegen weer nieuw leven inblazen en open dart-, pool en biljarttoernooien houden. Het streven is om 3 á 4 keer per maand een (sportief) evenement aan te bieden.

 

Reacties

Cookieinstellingen