Oók PLUS Klein Ermelo geeft Veluwe Geschenk exclusief tintje

De kijkdagen van Veluwe Geschenk staan weer voor de deur op maandag 2 november, dinsdag 3 november en woensdag 4 november van 15.00 tot 19.00 uur, bij Vita Libera aan aan de Stationsstraat 64. Ook Gerrie Klein van supermarkt PLUS Klein Ermelo levert producten voor een kerstpakket/relatiegeschenk op maat.

Veluwe Geschenk is het initiatief van 7 lokale ondernemers voor bedrijven en personeelsverenigingen om een eigen kerstpakket of relatiegeschenk samen te stellen.De kwaliteitsproducten van supermarkt PLUS Klein aan de Leeuwerikstraat 37 in Ermelo West sluiten naadloos aan bij het concept van Veluwe Geschenk dat staat voor lokaal, exclusief, hoogwaardig en onderscheidend.

Daarom maken de initiatiefnemers graag gebruik van de producten van PLUS Klein Ermelo, zelfs al is eigenaar Gerrie Klein niet één van de hoofddeelnemers. Want het gaat namelijk om artikelen die goed van pas komen bij een relatiegeschenk op maat. Een goed overzicht van de mogelijkheden krijgen belangstellenden tijdens de kijkdagen met de schappen die speciaal zijn ingericht voor de producten van PLUS Klein. In het geval van werknemers/ relaties met een gezin. “Een lekker snoepje, snacks tot nootjes bijvoorbeeld voor de kinderen”, somt Gerrie Klein op.

Maar ook de slijterij van PLUS Klein grossiert in specialiteiten die het Veluwe Geschenk een bijzonder karakter kan geven. PLUS Klein Ermelo heeft namelijk koffielikeur tot Beerenburg in het assortiment met een eigen Ermelose identiteit. “Een firma regelt dat speciaal voor mij en is exclusief verkrijgbaar bij PLUS Klein”, wijst Gerrie naar de etiketten. “Kijk, het staat er ook op: ‘Een specialiteit van PLUS Klein Ermelo’.” Van de koffielikeuren Ermelo’s Babbelaar, Ermelo’s Koffie, Ermelo’s Slok, Ermelo’s Molenbitter tot Ermelo’s Beerenburg, zowel de etiketten – authentiek door het gebruik van foto’s van oud-Ermelo – als de verschillende stenen kruikjes en flessen maken de dranken zo bijzonder om cadeau te geven.

Ook als supermarkt is PLUS Klein een exclusieve speler in de markt en al diverse keren onderscheiden. Zo is PLUS uitgeroepen tot de meest verantwoorde supermarkt 2015 en Beste Wijnsupermarkt 2015. Gerrie Klein volgde zelfs een opleiding tot wijnadviseur om haar klanten optimaal te kunnen adviseren. Daarnaast is PLUS de supermarkt met het meest aantal Fairtrade producten, zodat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijk prijs krijgen voor hun producten.

Bovendien is PLUS de enige supermarkt in Nederland die GIJS streekproducten mag aanbieden.GIJS streekproducten zijn een verzameling van de lekkerste producten van Nederlandse bodem. De producten, – van eieren, zuivel, fruitsappen, boerenkaas tot vlees -,  zijn afkomstig van meer dan tachtig geselecteerde boeren, bakkers en slagers met passie en liefde voor hun vak.

Wie onderscheidend wil zijn kent ook de klant vindt Gerrie Klein. “Veel van ons personeel kent de klanten van haver tot gort omdat ze al heel lang bij ons werken. Een aantal al 25 tot 30 jaar. Je merkt dat de klanten die betrokkenheid erg op prijs stellen.”

Zie ook: veluwegeschenk.nl

Banner Plus Klein 300 x125.nieuw jpg

 

Reacties

Cookieinstellingen