Koop nu uw warmtepompdroger bij Scheer & Foppen Ermelo!

Scheer & Foppen Ermelo doet opnieuw mee met de actie ENERGIEVRETERS, pak ze aan! Valt de prijs net als in januari 2015 in Ermelo, toen Rynate Minnema het aankoopbedrag van een nieuwe koelkast, maar liefst 700 euro, terugwon?

Tijdens de actie die loopt tot en met 15 november 2015 staat de warmtepompdroger centraal. Warmtepompdrogers zijn veel zuiniger dan B- en C-label wasdrogers. Een warmtepompdroger met A++ vebruikt maar een derde van de stroom die een wasdroger met B-label nodig heeft. Een warmtepompdroger is wat duurder in aanschaf, maar wordt na zeven tot acht jaar terugverdiend via de lagere energierekening! Wie de oude droger vervangt voor een energiezuinige warmtepompdroger (A++ of A+++) bij Scheer & Foppen aan de Stationsstraat 129 in Ermelo maakt kans het volledige aankoopbedrag terug te winnen.

Hoe kunt u winnen? Koop voor 15 november 2015 een nieuwe warmtepompdroger bij Scheer & Foppen Ermelo en bekijk energievreter.nl voor de voorwaarden en om u te registreren.

De Energievreters-actie is een initiatief van Milieu Centraal, UNETO-VNI en Stichting Witgoed. Samen hebben zij de campagne ‘Energievreters. Pak ze aan!’ gelanceerd in 2014. De missie is helder: het verlagen van het energieverbruik bij elk huishouden door het vervangen van onzuinige apparaten. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een beter milieu.

De lancering was een prima start. In 2014 heeft Nederland ruim twee miljoen kWh bespaard! Dat is evenveel als het jaarlijkse stroomverbruik van 600 huishoudens.

In de lente van 2015 zijn de energievretende koelkasten aangepakt. In het najaar van 2015 is het vizier gericht op een andere grootverbruiker, namelijk de droger. De missie blijft ook bij deze campagne hetzelfde, het energieverbruik van Nederlandse huishoudens kan ons niet laag genoeg zijn!

Banner Scheer en Foppen Energievreters

Reacties

Cookieinstellingen