Riemer & Walinga Ermelo vertroetelt klant met 4 boeken voor maar 25 euro!

De Boekverkoopers van Riemer & Walinga aan de Stationsstraat 131 in Ermelo spelen met de STAPEL OP DE HERFST ACTIE! spraakmakend in op de seizoenswisseling. Boekenliefhebbers kunnen namelijk een stapel van 4 titels meenemen voor slechts 25 euro.

Elise Walinga kocht voor de actie 12 verschillende titels in. Ze reisde hiervoor speciaal af naar een ‘boekenparadijs’ in Zuid Holland om zoals ze zelf zegt ‘Eens iets leuks te doen voor mijn klanten’. Honderden boeken gingen door haar handen. “Ik ben bij het kiezen van de 12 titels een beetje op mijn gevoel en ervaring afgegaan. Met veel aandacht voor de omslag bijvoorbeeld, maar ook welke uitgeverij het boek heeft uitgegeven.”

“Er is echt voor ieder wat wils”, typeert Elise de 12 uitverkoren titels, “van humor tot spanning, als ook literatuur boeken. En nu de bladeren kleuren, de wind kouder waait en de dagen korter worden is het toch lekker knus je onder een warme plaid op de bank te nestelen met een goed boek. Helemaal als je eerst een flinke wandeling door het bos of over de hei hebt gemaakt.”

“Maak me los”, lacht Elise die de boeken groots heeft ingekocht. “Klanten kunnen zelfs meerdere sets boeken kopen, reuze handig met de lange herfst en winter in het vooruitzicht, de feestdagen of als als cadeau voor een verjaardag.”

De boeken van de  STAPEL OP DE HERFST ACTIE! kunt u vinden bij de open haard in de winkel.

Klik HIER voor meer informatie

Banner Riemer en Walinga 300X125

Reacties

Cookieinstellingen