De Haarstudio Ermelo introduceert nieuwe haarlijn

De Haarstudio aan de Volenbeekweg 46 in Ermelo, dé kapsalon voor dames, heren en kinderen, introduceert de nieuwe haarlijn voor najaar/winter 2015-2016. Streetfashion is dé inspiratie voor de trendy kapsels. 

Dat zegt Monique Hamstra, eigenaar van de Haarstudio. “Deze winter zie je veel overlappende lengtes waarmee je je look eenvoudig kunt stylen én restylen. Opvallend zijn de pony’s die het gezicht framen en de nieuwe kleurtechniek die zorgt voor spannende contrasten van donker naar licht. De Haarstudio vertaalt deze city lifestyle naar individueel en makkelijk te dragen haar met de kapsels uit Urban.”

De vrijheid van de stad, het individualisme van nu: waarin vind je meer uiting van je persoonlijkheid dan in je kapsel? De trend van nu is makkelijk vallend haar dat snel en simpel met de handen te stylen valt. En te restylen valt bij een andere mood! Lengte doet er niet toe. Voor zowel kort, medium als lang haar heeft Monique de techniek in huis voor de overlappende lagen van dit seizoen. “Daarmee creëer jij de streetfashion look die jij wilt.”

Komend najaar-winter krijgt de pony meer ruimte. Als een frame die je gezicht omlijst, maak je hiermee een duidelijk statement. Door de speciale knip- en snijtechnieken van De Haarstudio creëer je echter in no time een compleet ander frame. “Het kortere onderhaar draagt immers de bovenlaag waardoor de pony opeens transformeert: disconnectie is hier het toverwoord. Met een stijl- of krultang breng je in lang haar makkelijk de achteloze krul aan die overloopt in de steile punten.”

De kleur is aan jou. Meer dan ooit bieden de steeds uitgebreidere kleuringen je de mogelijkheid om te benadrukken wie jij bent. Laat De Haarstudio je adviseren welke tinten passen bij de kleur van je ogen en je huid. “De in het vorig jaar seizoen ingezette trend van zwoel rood met chocoladetinten zien we dit seizoen terug, maar neigt in het najaar meer naar warmrood, aubergine en kopertinten. Diepdonkerbruin wordt nu bijvoorbeeld gecombineerd met felkoper in een bijzondere kleurtechniek: balayage. De highlights beginnen pas halverwege het hoofd waarbij het haar in subtiele vegen lichter kleurt tot aan de massieve lichte tint in de punten toe. Het gevolg: drie tinten verschil in één kapsel!”

De Haarstudio kent deze speciale techniek waarmee je haar optisch meer volume en diepte krijgt. En jij een spectaculaire nieuwe look.

Of jouw inspiratie nu in de straten van Berlijn, Parijs, New York of Amsterdam ligt, dit najaar is het haar makkelijk draagbaar en nooit overgestyleerd. De Haarstudio heeft de kwalitatief hoogwaardige producten, stylingtools en technieken in huis zodat je zelf overal de look kunt creëren die bij je past. “Van strak tot beweging en van Industrial tot catchy: de Haarlijn najaar/winter 2015-2016 staat voor draagbaar haar waar je dagelijks mee gezien mag worden.”

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Monique Hamstra: 0341-554008.

Reacties

Cookieinstellingen