Doppenberg Zonwering Ermelo doet de Amaniet concert cadeau

De bewoners van woonzorgcentrum de Amaniet in wijk Oost hebben zich vanavond, donderdag 1 oktober, uitstekend vermaakt met het Barnevelds Shantykoor Het Roer Om. Het concert was een cadeau van Doppenberg Zonwering & Garagedeuren uit Ermelo.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

“We zingen vanavond voor de bewoners”, lichtte eigenaar Wim Doppenberg toe, “als compensatie voor de overlast die we hen hebben bezorgd tijdens het monteren van zonnescreens bij de Amaniet. Al doe je er weinig aan als je aan het werk bent, de mensen hadden er toch last van dat het gereedschap in de weg lag.”

Als lid van het Shantykoor zit Wim dicht bij het vuur om de bewoners te fêteren op een concert. “Ik kwam ook op het idee omdat ik tijdens de werkzaamheden zag hoe muzikaal de mensen hier zijn. In groepsverband worden namelijk vaak liedjes uit de oude doos gezongen, waarin ze veel plezier hebben.”

Nog voor het concert begon kregen de mannen van het Shantykoor bewonderende blikken toegeworpen. “We hebben ze voor het uitkiezen”, grinnikte een vrouw. Hoe het repertoire aan de doelgroep van de Amaniet is besteed werd al snel duidelijk. Van Als de klok van Arnemuiden, Ketelbinkie tot Aan het strand stil en verlaten, wie kon galmde vrijwel alle liedjes mee, gooide swingend de armen in de lucht of tikte ritmisch mee.

Met ruim 50 man sterk onder leiding van Wilma Bouman staat er met het Barnevelds Shantykoor dan ook wat op het toneel, compleet met drie accordeons en een contrabas. Een professioneel gezelschap bovendien gezien de technische hoogstandjes als twee beeldschermen die de songteksten afspelen. Schermen die uiteraard gedraaid kunnen worden zodat het publiek geen woord mist.

Doppenberg Zonwering & Garagedeuren is al 17 jaar specialist in zonwering, garagedeuren, rolluiken, overkappingen, screens, zipscreens,terrasschermen,terras-verwarming in de regio. De producten en montage staan voor topkwaliteit met een garantie van maar liefst 5 tot 10 jaar jaar. Ook kunnen klanten rekenen op een uitstekende service. De showroom van Doppenberg Zonwering is gevestigd aan de Dokter Holtropstraat 52b in Ermelo. Voor informatie: www.doppenbergzonwering.nl, 0341-841093, info@Doppenbergzonwering.nl

Banner Doppenberg Zonwering

Reacties

Cookieinstellingen