Modeshow Moda Donna e Si Ermelo blinkt uit in ‘knuffelmode’

Najaarsmode om te knuffelen, dat showde Moda Donna e Si op de catwalk in de winkel aan de Stationsstraat 113, hét adres voor exclusieve mode voor dames én heren in Ermelo.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Vier rijen dik genoten gisteravond, woensdag 23 september, van de meest mooie, exclusieve, elegante, sportieve én stoere najaarsmode voor dames en heren van Moda Donna e Si. De geshowde collectie blonk uit in een groot knuffelgehalte. De sjaals, vesten en truien in de meest prachtige breisels bijvoorbeeld. Om behaaglijk in weg te kruipen nu het weer wat kouder wordt. Óf om als geliefde of kind, samen op de bank, er eens genoeglijk tegenaan te vleien.

Maar ook de grote omslagdoeken voelden donzig zacht aan omdat ze uitgevoerd zijn in zeer comfortabel te dragen stoffen. Daarnaast vielen veel andere items in de najaarscollectie op door hun hoge aaibaarheidsgehalte. Luxe stoffen die hoewel veel dunner van materiaal, echter zo zacht, fijntjes en soepel aanvoelen dat het kledingstuk draagt als een tweede huid.

“Vijftig tinten grijs”, grapte ladyspeaker Hélène Roskam van Koppen met een vette knipoog naar het spraakmakende boek. Waarmee ze de aandacht wilde vestigen op de vele grijstinten die het modebeeld bepalen. Tinten die net als blauw, zwart en wit perfect combineren met mos- of legergroen, twee van de nieuwe groenkleuren voor het najaar.

Grote silhouetten paradeerden gisteravond onder meer over de catwalk, begeleid door de deep chill house lounge music van DJ  Utah Branse. Bijzonder mooi smal gesneden pantalons en leggings gaven de verschijningen net dat stuk elegantie mee waar mening man en vrouw zich prettig bij voelt. Door of er fraaie hoog gehakte schoenen onder te dragen, of voor een meer sportieve look de stoere schoenen met plateauzolen.

Traditioneel had Jantien van de Groep, eigenaar van Moda Donna e Si, een verrassing voor het publiek in petto. Onder één stoelzitting was namelijk een briefje bevestigd. Wie deze aantrof kreeg een leren tas van het gerenommeerde merk Denise Roobol cadeau. Romy Oldenhoff was de gelukkige winnaar.

Na de finale van de modeshow was het shoppen geblazen in de sfeervol ingerichte winkel, want de kleding die de mannequins zo stijlvol hadden geshowd werkte zeer inspirerend. Om de vele clientèle op weg te helpen waren de geshowde items gelabeld. Ook buur-ondernemer Leene schoenen & tassen had de deuren wijd open voor het publiek van de modeshow van Moda Donna e Si. Veel schoenen die de mannequins droegen kwamen namelijk uit het collectie van Leene.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen