De Breasy: effectief hulpmiddel om het beste uit jezelf te halen

Lennart Mesrits van Mesrits Operandi in Ermelo lanceert de Breasy, een effectieve ademhalingstechniek in de vorm van een handzame app. Actief gebruik van de Breasy betaalt zich terug in meer energie, blijdschap, zelfvertrouwen en rust in je hoofd. Kortom de meest gunstige modus om iedere dag het beste uit jezelf te halen.

De een wat meer dan de ander, maar wie worstelt niet met de drukte van alledag die vaak buitenproportionele afmetingen aanneemt? Of het nu op het werk is, privé, overprikkeling via Social Media tot het lang niet altijd meest rustgevende wereldnieuws dat 24 uur per dag op je bordje wordt gedropt. Factoren die innerlijke onrust kunnen veroorzaken, vermoeidheid, allerlei lichamelijke klachten en zelfs depressies. Niet bepaald de meest gunstige omstandigheden om het zo belangrijke gevoel van voldoening waar vrijwel iedereen naar streeft, te bereiken.

Lennart Mesrits is er met de Breasy Ademhalingstechniek in geslaagd een app te ontwikkelen die verfrissend eenvoudig een positief effect teweegbrengt. Want zo weet Lennart uit gedegen onderzoek, de manier waarop je ademt, heeft namelijk direct invloed op je lichaam, positief én negatief.

Je gids bij de Breasy naar een rustige en regelmatige ademhaling is een balletje dat in een golfbeweging op en neer gaat. Terwijl je je aandacht focust op het balletje dat omhoog gaat adem je rustig in. Adem rustig uit zodra het balletje de top heeft bereikt tot helemaal onderin. Stop vervolgens met uitademen tot halverwege de top, en begin weer van voren af aan.

Wie de basistechniek onder de knie heeft kan het positieve gevoel optimaliseren door de aandacht te richten op het midden van de borststreek. Leg bijvoorbeeld je hand erop. Vervolgens beeld je je in dat de lucht in en uit gaat via de borststreek. Wie tegelijkertijd een positief gevoel creëert in de borststreek;  een gevoel van rust of kalmte, van een prettige situatie of mooie ervaring, voelt een gevoel van kalmte, rust tot blijdschap groeien.

Geef overigens niet op wanneer negatieve gevoelen of gedachten je gids dreigen te dwarsbomen. Dat dit ‘gevaar’ vooral in het begin op de loer ligt is heel normaal. Oefenen is het credo bij deze handzame app die is te downloaden via Google play en de App Store. Oefenen met de Breasy kan ook via de website van Mesrits Operandi.

De Breasy maakt deel uit van ‘Personal Performance’ van Mesrits Operandi,  het doeltreffende stressmanagement programma voor bedrijven, particulieren, overheid en organisaties. Binnenkort volgt meer berichtgeving op Ermelo.nieuws.qz0.nl over deze succesvolle training die is ontwikkeld door Lennart Mesrits in samenwerking met zijn vader Stanley Mesrits.

Banner Breasy

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen