Gemeente Ermelo kiest voor Veluwe Geschenk

De Gemeente Ermelo heeft vandaag, woensdag 16 september, haar kerstpakketten-order geplaatst bij Veluwe Geschenk, het initiatief van 7 lokale ondernemers voor bedrijven en personeelsverenigingen om een eigen kerstpakket of relatiegeschenk samen te stellen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

De order die maar liefst een kerstpakket inhoudt voor ruim 200 personeelsleden van de gemeente Ermelo, was de kers op de taart van de eerst gehouden driedaagse van de (kerstpakketten)show van het Veluwe Geschenk. De laatste kijkdag van de eerst gehouden driedaagse vond vandaag plaats bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64. De woordvoerders lichtten toe dat vooral het lokale aspect van het Veluwe Geschenk de gemeente Ermelo aanspreekt, én natuurlijk de keur aan producten en mogelijkheden.

Voor wie de kijkdagen heeft gemist; de tweede (kerstpakketten)show is op maandag 2 november, dinsdag 3 november en woensdag 4 november van 15.00 tot 19.00 uur.

De deelnemende Ermelose ondernemers: Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten, De Schout van Ermel en boekhandel Riemer & Walinga, met de zijdelingse medewerking van supermarkt Plus Klein, de Molenwinkel en HAVO b.v. heten u van harte welkom in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64.

Reacties

Cookieinstellingen