Kijkdagen Veluwe Geschenk 2015 van start bij Vita Libera Ermelo

Vandaag, maandag 14 september, is de eerste van de driedaagse (kerstpakketten)show van het Veluwe Geschenk van start gegaan. Met een beetje fantasie hoor je de kerstklokken al luiden, zo sfeervol is Vita Libera ingericht.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Verlichte kerstboompjes, guirlandes tot glinsterende kerstballen, het is even wennen nu de zomer nog maar net op zijn retour is. Aan de andere kant wrijven veel mensen zich in hun handen bij het vooruitzicht van de feestdagen in december. Temeer als deze gepaard gaan met veel gezelligheid én cadeaus. En welke werknemer verheugt zich niet al stiekem op een kerstpakket van zijn of haar baas als blijk van waardering, of goede relaties die elkaar voor de samenwerking bedanken met een gepast relatiegeschenk.

Het Veluwe Geschenk dat zijn tweede editie beleeft speelt hier feilloos op in. Want door de krachten te bundelen van 7 lokale ondernemers is de keus om een geschenk samen te stellen ongekend groot. Dat varieert van een cadeaubon van welke waarde dan ook om te besteden bij de deelnemende ondernemers, feestelijk verpakt bovendien, kant en klare (thema) kerstpakketten tot een compleet zelf samengesteld pakket van producten.

Een kijkje nemen tijdens de driedaagse is dan ook zeer de moeite waard, zo leerde een bezoek vandaag. Zo showde Noëlle van Krimpen een kek rose cakeblik met de meest verrassende producten van een aantal deelnemende ondernemers. Wat overigens als voorbeeld dient, want de klant kan het blik vullen met welke producten die maar gewenst zijn.

Zo zal mening ontvanger bijvoorbeeld een gat in de lucht springen met een cadeaubon van de Schout van Ermel. Een bon voor een High Tea, koffie met gebak of een dinerbon wordt immers maar wat graag besteed in het altijd zo sfeervolle Restaurant/Grand Café aan de Putterweg 1.

De deelnemende Ermelose ondernemers: Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten, De Schout van Ermel en boekhandel Riemer & Walinga, met de zijdelingse medewerking van supermarkt Plus Klein, de Molenwinkel en HAVO b.v. heten u van harte welkom op de kijkdagen van de (kerstpakketten)show op dinsdag 15 september en woensdag 16 september, van 15.00 tot 19.00 uur, in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64.

De tweede (kerstpakketten)show is op maandag 2 november, dinsdag 3 november en woensdag 4 november van 15.00 tot 19.00 uur.

 

Reacties

Cookieinstellingen