De Schout van Ermel gaat zondag live met Keef & Friends

De Schout van Ermel gaat zondagmiddag 13 september opnieuw live met Keef & Friends vanaf 15:00 uur. De entree voor het optreden in het Restaurant/Grand Café aan de Putterweg 1 is gratis.

Eind 2010 zijn Karin en Eef begonnen met samen akoestische covers te spelen. Daarna is gewerkt aan het opbouwen van een repertoire. Regelmatig wordt er opgetreden, meestal als duo, soms aangevuld met extra muzikanten. Karin doet zang, mondharmonica, gitaar, percussie. Eef: gitaar, zang, bass, mandoline, banjo, ukelele, percussie en bassdrum. Het duo speelt Engelstalige akoestische covers van o.a. Melissa Etheridge, Amy Winehouse, Amy Mac Donald, Eddie Vedder, Golden Earring en Neil Young.

Meer weten over Keef & Friends? Lees verder op ermelo.allesvan.nl

De Schout van Ermel staat garant voor een perfect uitje. Bezoekers worden uitermate hartelijk en gastvrij ontvangen, en de prijs/kwaliteitsverhouding is bovendien zeer goed. De Schout van Ermel is hét restaurant voor heerlijk onbeperkt Tapas eten voor 24,95 euro. Maar ook liefhebbers van á la carte eten zijn bij De Schout van Ermel aan het juiste adres.

Reacties

Cookieinstellingen