Octras-verzekeringen tegen inkoopprijs 

Altijd op zoek naar de beste oplossingen tegen de laagste prijs.

Octras B.V. Is continue op zoek naar de beste oplossingen tegen de laagste prijs en de beste voorwaarden. Als een van de eerste landelijke organisaties biedt Octras B.V. u producten aan waar de ondoorzichtelijke provisies die tussenpersonen van banken en verzekeraars ontvangen, volledig uit de prijs van het desbetreffende product is gehaald. 
Octras B.V. wordt dus niet betaald door de banken of verzekeringsmaatschappijen en kan daardoor een volledig onafhankelijk advies verstrekken. U betaalt dus alleen voor producten die u echt nodig heeft en zonder provisie voor Octras B.V.. Voor u dus geen overbodige dubbele verzekeringen meer en een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse premie-uitgaven. Voor Octras B.V. is het niet van belang welke en hoeveel producten u koopt, maar is uw tevredenheid het grootste belang.
Verzekeringen tegen inkoopprijs
Als u dit aanspreekt bent u bij Octras B.V. aan het juiste adres. De verzekeringen bieden wij aan tegen inkoopprijs, u betaalt dus alleen de premie zonder de provisie. De provisie die in iedere premie is verwerkt bedraagt al snel meer dan 20% van de premie die u momenteel betaald. Dit geldt voor alle premies die u tijdens de looptijd van uw huidige verzekering betaald. Wij vragen een maandelijkse vergoeding voor onze diensten die veel lager is dan de provisie die u momenteel betaald. Op deze manier bieden wij complete transparantie in onze verdiensten en zijn wij volledig onafhankelijk.
Dankzij onze handige abonnementen kiest u een pakket dat perfect aansluit op uw behoeftes. U gebruikt alleen wat u nodig heeft. Zo maakt u snel een sprong vooruit naar uw optimale financiële situatie.
Actueel
Octras B.V. is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van DGA (directeur-grootaandeelhouder) en pensioen. Voor een helder pensioenadvies bent u bij Octras aan het juiste adres. Een kennismaking houdt uitsluitend één duidelijke stap in: de Quickscan. Er wordt een helder inzicht verkregen in de huidige financiële situatie en pensioen-voorzieningen en een kort, begrijpelijk advies voor een passend fiscaal en juridisch pensioenplan. 
Daarmee bereikt u: 
Duidelijkheid over uw financiële toekomst
Een gerust gevoel
Ruimte om te ondernemen!
 
Wilt u één van de pensioenspecialisten van Octras Raadschap hiervoor inschakelen, neemt u dan gerust contact met ons op. 
Wij zijn u graag van dienst:  Octras Raadschap 0515-424789 of stuur een mail pensioen@octras.nl.
Zie ook: octras.nl
Cookieinstellingen