Jan de Roo fotografeert met klasse

Jan de Roo Fotografie is ook gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, met de focus op kwaliteit.Wie kent fotograaf Jan de Roo niet. Sinds jaar en dag verslaat hij in beeld sport, evenementen en nieuws voor de diverse media, waaronder ermelo.nieuws.qz0.nl. Ook kennen veel mensen hem van zijn familiereportages en de foto’s in opdracht van de gemeente Ermelo voor de gemeentesite, de gemeentegids en diverse publicaties.

Maar ook met bedrijfs-, interieur- en bouwfotografie timmert Jan de Roo flink aan de weg. 
Mooi beeldmateriaal is immers onmisbaar in elk bedrijf. Denk hierbij aan beeldmateriaal voor de website, brochures, jaar-rapporten, presentaties en nieuwsbrieven. Portretten van de directie, het management, de werknemers -wel of niet in combinatie met de producten/diensten- geven letterlijk een gezicht aan het bedrijf. Maar ook bedrijfsuitjes en bedrijfs-feesten zijn dankbare gelegenheden voor een fotoreportage. 
Kortom, de foto’s van Jan de Roo Fotografie zijn een visitekaartje voor het bedrijf.
Interieur- en Exterieurfotografie vragen het nodige van compositie, belichting en het standpunt. Een goede foto is een weerspiegeling van de werkelijkheid.
Een interieur en exterieur heeft een bepaalde sfeer, een persoonlijke identiteit en zegt iets over de bewoner of ontwerper.
Tevens kunnen professionele foto’s van het Interieur en exterieur van het pand of woning de verkoop hiervan bespoedigen.
Zie voor een indruk bijgaande foto’s en www.janderoofotografie.nl.
Cookieinstellingen