Al kennisgemaakt met úw topSlijter Ermelo?

Een bezoekje aan de slijterij aan de Dr. Holtropstraat 12 smaakt naar meer.

Úw topSlijter is namelijk hét sfeervolle verkooppunt voor gedestilleerde dranken, en onderscheidt zich in het uitgebreide assortiment aan whisk(e)y-soorten. Bovendien kunnen liefhebbers er terecht voor een ruime verscheidenheid aan wijnen uit bekende wijnstreken.
Wijnen geschikt voor iedere portemonnee en elk speciaal moment. Of het nu met een hapje bij de open haard is of bij een exquise diner.  “Het is maar net voor welke gelegenheid het is”, tipt bedrijfsleider Guus Lammerding, “Zit je gezellig samen op de bankt TV te kijken, dan neem je onze huiswijn. Maar met de kerstdagen bijvoorbeeld kun je kiezen voor de meer luxe wijnen.” Lammerding deed zijn ervaring in de branche op met een groothandel in gedestilleerde dranken en wijnen.  
Klanten kunnen rekenen op een goed advies om de juiste keuze te maken. Waar ook Jeanine van der Horst een groot aandeel in bijdraagt. De 22-jarige vrouw is gediplomeerd gastvrouw in de horeca, zodat haar kennis in de slijterij goed van pas komt. Bovendien zal door haar charmante voorkomen mening klant zich erg welkom voelen. 
Daarnaast verkoopt úw topSlijter bier, ook in luxe cadeauverpakkingen, cadeaubonnen en een groot aanbod in overige cadeauartikelen. Ook vormt het spaarkaart systeem een voordelig extraatje. Úw topslijter is sinds een kleine maand in Ermelo gevestigd, aan de achterkant van Jamin. Wie winkelt in hartje centrum of de auto parkeert op parkeerplaats De Bree bereikt binnen enkele stappen de slijterij. 
Zie voor aantrekkelijke acties de foto’s én de Facebookpagina van úw topSlijter Ermelo.
Cookieinstellingen