Fietswerkplaats komt naar Telgt toe

Foto:

Fiets Centraal en Vakgarage Kievit werken sinds kort op een bijzondere manier samen. Ieder eerste vrijdag van de maand staat Fiets Centraal, de vakkundige fietsenmaker en fietsenwinkel aan de Putterweg 15, namelijk met zijn mobiele fietswerkplaats bij Vakgarage Kievit aan de Telgterweg 261a. 

Waarmee Fiets Centraal de bewoners in het buitengebied het gemak wil bieden om dichtbij huis reparaties en onderhoud aan hun fiets te laten uitvoeren. 

Vrijdag 6 december tussen 13.00-15.00 uur,  staat de FietsNED bus van Fiets Centraal weer paraat bij Vakgarage Kievit voor fietsreparaties en onderhoud. 
De kosten zijn gelijk aan de tarieven van de reguliere fietsenmaker: fietsned.nl/tarieven
Gedurende de werkzaamheden aan de fiets kunnen klanten wachten in de showroom van Vakgarage Kievit en zich laten informeren over het assortiment als bijvoorbeeld winterbanden.
Daarnaast is een proefrit op een (elektrische) fiets die op dat moment in de aanbieding is mogelijk.
Wie liever de fietsenmaker aan huis heeft of voor informatie kan contact opnemen met Fiets Centraal: (0341) 265903,  06-13898629 of info@fietscentraal.nl.
Het Team FietsNED / Fiets Centraal; Leo Seijn, Michaell Bakker en Eric van der Laan, en Martin Kievit van Vakgarage Kievit, heten u van harte welkom.
Cookieinstellingen