Dorine Wiersma in Theater De Dialoog

Foto:

Is zij rijp voor het gesticht of staat hier een doodnormale vrouw?

Op zaterdag 11 januari om 20.15 uur treedt Dorine Wiersma op met ‘Zei ik dat?’ in Theater De Dialoog aan het Raadhuisplein.
Inleiding:
Wij zijn ons brein…
Dat lezen we in recente bestsellers. Eindelijk kunnen we onszelf, en vooral elkaar, goed onderbouwd en feilloos diagnosticeren. Dat geeft houvast in een tijd waarin iedereen hersenziek lijkt te zijn. Is dit een nieuwe epidemie of zat de wereld altijd al vol met gekken en is dit nu pas wetenschappelijk vastgesteld? 
Ook Dorine heeft zichzelf aan een hersenonderzoek onderworpen en de diagnose liegt er niet om: heel veel kenmerken van ADHD, een slaapstoornis, een lichte alcoholverslaving, antisociale persoonlijkheidstrekjes, alzheimerachtige verschijnselen en af en toe een aanval van Gilles de la Tourette. Als klap op de vuurpijl een neiging tot hysterie… Is zij rijp voor het gesticht of staat hier een doodnormale vrouw?
Door haar droge verteltrant zijn de programma’s van Dorine Wiersma meer dan een gewoon liedjesprogramma. Ze is in staat de aandacht vast te houden. Ze ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor haar lied ‘Stoute Heleen’, waarmee ze doorbrak naar een groter publiek. Zie ook: www.dorinewiersma.nl
 
Toegangsprijs bedraagt € 16,50 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen