Roué Verveer in theater De Dialoog

Foto:

Stand-upcomedian treedt op met voorstelling ‘FF wat anders’.

Zaterdag 14 december om 20.15 uur treedt Roué Verveer op in theater De Dialoog aan het Raadhuisplein. Het wordt u aangeraden om eerst uw kaarten te bestellen en daarna deze tekst te lezen, want deze voorstelling van Roué Verveer is bijna uitverkocht en het zou zonde zijn om het onderstaande te moeten missen. 
In de zesde avondvullende voorstelling van Roué Verveer, ‘FF wat anders’, gooit hij het roer om. In deze voorstelling komt de stand-upcomedian in Roué meer naar voren. Één ding verandert niet: u gaat zoals gewoonlijk naar huis met buikpijn van het lachen.
Roué werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Verder is Roué regelmatig op de televisie te zien. Zo was hij te zien in het NTR tv-programma ‘De Slavernij’. Roué ging in dit programma op zoek naar de geschiedenis van zijn voorouders. Daarnaast was hij in de zomer van 2012 als vaste teamcaptain te zien bij het zaterdagavondprogramma ‘Zonde van de Week’ op Nederland 1.
Toegangsprijs € 17,50 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen