Hommage aan Alfred Hitchcock 

Foto:

Thriller Theater met ‘De man die het wist’ op woensdag 4 december in Theater De Dialoog.

In een piepklein theatertje hebben vijf acteurs het plan opgevat om in één voorstelling het volledige oeuvre van Alfred Hitchcock na te spelen. In een doldwaas verhaal komen fragmenten voorbij uit alle 53 films van ‘The master of suspense’, waarbij klassiekers als ‘Psycho’, ‘The Birds’, ‘Rear Window’ en ‘North by Northwest’ natuurlijk niet ontbreken. 
De acteurs spelen in een razend tempo meer dan dertig dubbelrollen en deinzen er niet voor terug op het podium met auto’s langs ravijnen te scheuren, met een boot de achtervolging op zee in te zetten, of met een vliegtuig over een maïsveld te vliegen. Behalve op het toneel zien we de acteurs ook daarbuiten, waar ze zelf alle technische handelingen verrichten die voor het verhaal noodzakelijk zijn. 
Maar ook achter de schermen blijkt er van alles aan de hand en is de grote vraag: houden ze het vol tot het doek valt? ‘De man die het wist’ is op deze manier niet alleen een ode aan een van de beroemdste regisseurs uit de filmgeschiedenis, maar tegelijkertijd aan het ambacht van theater maken. Spelers: Sander de Heer, Hymke de Vries, Filip Bolluyt, Renée van Wegberg en Lex Passchier. 
Met deze kolderieke hommage aan Alfred Hitchcock zet Het Thriller Theater er na deze productie een punt achter. Voor u dus de laatste kans om dicht bij huis een voorstelling van hen mee te maken.
Woensdag 4 december 2013, De Dialoog in Ermelo
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs € 18,00 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
       
Cookieinstellingen