Jan Rot speelt nummer 1-hits in theater De Dialoog

Foto:

Repertoire van ‘Vous permettez, monsieur’, ‘Hair’ tot knallers van Police en Bruce Springsteen.

Op vrijdag 29 november om 20.15 uur speelt Jan Rot de voorstelling ‘Nummerrrr 1 !!!’ in theater De Dialoog aan het Raadhuisplein.
Als jochie al had Jan Rot een fascinatie voor nummer 1-hits. Nog steeds staan de originele vinylsingletjes in zijn kast: “Er zit een hoop tinnef tussen, maar ze hebben altijd iets bijzonders, anders word je geen nummer 1. Het grote publiek is zo dom niet.”
 In twee uur met pauze laat Jan er heel wat voorbij komen. Van ‘Vous permettez, monsieur’ en ‘Hair’ tot knallers van Police en Bruce Springsteen, alles in spetterend Nederlands uiteraard. Niet voor niets is Jan voor velen de beste liedvertaler van ons land. En op zijn eigen vrolijke wijze vertelt de lange zanger er de verhalen bij, en probeert hij het geheim van al die toppers te doorgronden. 
Jan: “Want let op. Een wereldhit als ‘Unchained melody’ was hoogstens bedoeld als B-kantje. En ‘Ramona’ was al een nummer 1-hit in 1928 toen de Blue Diamonds er begin jaren ‘6o een vlot ritme onder gooiden.” 
Met zijstapjes naar film en musical en Jans vertaling van de Matthäus Passion van Bach. En voor alle jarigen in de zaal het meest gezongen lied ter wereld ‘Happy birthday to you’ in Rotversie. Voor alle liefhebbers van taal, muziek en Gouwe Ouwe een voorstelling voor boven aan het lijstje! Zie ook:  www.janrot.nl
Toegangsprijs bedraagt € 16,50 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
       
Cookieinstellingen