Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel met ‘Santiago’

Foto:

Eerste productie van theatervrouw en flamencogitarist in theater De Dialoog op 14 november.

Op donderdag 14 november om 20.15 uur in theater de Dialoog aan het Raadhuisplein, vindt het theater/muziekprogramma ‘Santiago’ plaats met Leoni Jansen en Eric Vaarzon Morel
Flamencogitarist en componist Eric Vaarzon Morel en zangeres, regisseur en theatervrouw Leoni Jansen hebben elkaar gevonden in hun grote liefde voor muziek. Hun eerste muziektheaterproductie ‘Santiago’ is het resultaat van hun zoektocht naar de oorsprong van de muzikale schoonheid die hen beiden inspireert en bindt. 
Eric Vaarzon Morel neemt in het diepste zuiden van Spanje, de bakermat van de flamenco, de zilverroute vanuit Sevilla; Leoni Jansen bereist de oeroude pelgrimsroute vanuit het Keltische noorden. Ze treffen elkaar uiteindelijk in Santiago de Compostella, een van de oudste bedevaartplaatsen van Europa, vóór 1492 nog gelegen aan de rand van de wereld. Wat brengt hen samen, wie gingen hen voor, en waar staan ze nu zelf, in de muziek en in hun leven? Zij hopen het te vinden op weg naar Santiago de Compostella, waarheen zo velen, voor zo lang, in een spirituele zoektocht naartoe zijn getrokken. 
Het is een programma dat het aardse verbindt met het mystieke, over oude wegen, langs dichters, schilders en schrijvers, over christelijke, Moorse en heidense paden van pijn en troost. Een theater/muziekprogramma in Nederlands, Engels, Spaans en Keltisch.
Toegangsprijs € 17,50 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen