Hilarische avond met relatiefluisteraar

Foto:

Theater De Dialoog Ermelo brengt 9 november Arnout Van den Bossche op de planken.

Op zaterdag 9 november om 20.15 uur treedt Arnout Van den Bossche met ‘De Relatiefluisteraar’ op in theater De Dialoog aan het Raadhuisplein. 
In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort ‘motivational seminar’ voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde ‘Relatiefluisteraar’, doorspekt met levendige interacties en observatiehumor. Fijnzinnig, herkenbaar en vermakelijk raak! 
Arnout Van den Bossche beheerst perfect het typetje van de gladde, in maatpak gestoken echtscheidingsadvocaat. Aan enkele stiften en een tekenbord heeft hij genoeg om je een hilarische avond te bezorgen. 
Over Arnout
Je moet het maar doen, als Vlaamse cabaretier de prijzen komen wegkapen in Nederland. Arnout Van den Bossche won al verschillende cabaretprijzen, o.a. de befaamde Humo’s Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste drie van het VARA Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma ‘De Relatiefluisteraar’.
Toegangsprijs bedraagt € 15,00 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen