Avond Omnia in theater De Dialoog

Foto:

‘Celtic World’ neemt je mee op een schitterende reis door de Keltische wereld. 

Zaterdag 2 november om 20.15 uur treedt Omnia op in theater De Dialoog aan het Raadhuisplein.
OMNIA is geen normale ‘band’, maar een groep mensen boordevol passie die een unieke levensstijl omzetten in prachtige verhalen en muziek. 
In ‘Celtic World’ neemt frontman Steve je mee op een schitterende reis door de Keltische wereld van toen en nu, vol humor en schitterende muziek.
Een avond Omnia is een echte theatervoorstelling die u een kleine twee uur later volledig betoverd de foyer in laat glijden. Vijf bijzonder getalenteerde multi-instrumentalisten spelen eigen composities op traditioneel Keltische en etnische instrumenten. Heb je ooit een uitschuifbare didgeridoo gezien? Een Keltische Harp? Een Shrutibox? Of twee aan elkaar gefabriceerde fluiten die tegelijk worden bespeeld?
Bewondering, emotie, genot en een schitterende boodschap staat je te wachten in deze show vol oprechte cultuur. Ondersteund door helder en fijn geluid, omgeven door een theatrale lichtshow, neemt Omnia je mee op een nostalgische reis, een muzikaal verhaal over ‘hoe het ooit was’. Met een haarscherpe vergelijking word  je getoond dat de moderne mens misschien iets zou kunnen leren van zijn ‘primitieve’ voorouders en hun ‘Celtic World’.
Meer informatie: www.worldofomnia.com
Toegangsprijs € 19,50 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen