Theater Snater in theater Dialoog Ermelo

Foto:

In de herfstvakantie speelt familievoorstelling ‘Ridder Tim’  

Woensdag 23 oktober om 15.00 uur heeft theater de Dialoog de fantastische familievoorstelling ‘Ridder Tim’ van Theater Snater op het programma staan. 
Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Voor alle vaders/moeders en opa’s/oma’s een unieke gelegenheid om samen met de kinderen en kleinkinderen te genieten van Theater Snater.
Voorstelling in het kort
Morgen mag Tim afzwemmen! Hij is vreselijk zenuwachtig. Daarom geeft papa hem een ridderpak en slaat hem tot ‘Ridder Tim’.
Het avontuur begint als Beer uit bed valt en Ridder Tim hem moet redden uit de handen van de grote draak die onder zijn bed woont. Eigenlijk is Ridder Tim niet zo dapper, maar gelukkig wel heel erg slim. En als je vriendschap kunt sluiten met een draak lijkt afzwemmen ineens een makkie! ‘Ridder Tim’ is een voorstelling over moed, vriendschap en (zelf)vertrouwen.
Theater Snater maakt sinds 1985 jeugdtheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar met poppen, muziek, humor, een heldere verhaallijn en een kleurrijke, fantasieprikkelende vormgeving.
In 2009 bewerkte Inge Besaris ‘Ridder Tim’ tot kinderboek. Brigitte Almeida maakte er prachtige illustraties bij.
De toegangsprijs bedraagt € 8,50
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen