Eric Koller maakt theater Dialoog ‘onveilig’

Foto:

Stuntelaar laat zien dat niets menselijks ons vreemd is op vrijdag 25 oktober.

Op vrijdag 25 oktober om 20.15 uur treedt  Eric Koller op met in theater de Dialoog aan het Raadhuisplein. 
Fire in the hole, vijf voor twaalf, zoek dekking! Allemaal termen die dat ene moment aanduiden waarop niets meer te redden valt, waarop geen weg terug is en je nog maar één ding kunt doen: je schrap zetten.
Een dramatisch moment dat verandert in keiharde comedy als Koller u in deze voorstelling laat zien dat niets menselijks ons vreemd is en wij toch proberen in paniek het tij te keren. Dat wij ons keer op keer in de gekste bochten wringen om tegen beter weten in te willen ontsnappen aan het onvermijdelijke.
De altijd klungelige, slungelige, stuntelige Koller stopt ook deze voorstelling vol met prachtige, humorvolle, fysieke, energieke miniatuurtjes. Hij weet de 
onvolkomenheden van de mens, onze moedwil en misverstanden, met een Toon Hermans-achtige eenvoud tot een feest der herkenning te maken. 
Koller is een uniek verschijnsel in theaterland met een werkwijze die verrassend en origineel te noemen is. ‘Fire in the hole’ gaat van angst tot hoop, van verdriet tot vechtlust, maar dankzij Koller vooral van glimlach tot hilariteit.
Toegangsprijs bedraagt € 17,00 (inclusief pauzedrankje)
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl
Cookieinstellingen