EFC’58 Ermelo organiseert EK voor de jeugd

Foto: EFC'58

Het EK Voetbal begint op vrijdag 10 juni in Frankrijk, helaas zonder Nederland. Bij EFC’58 zal ‘Oranje’ wel meedoen op het EK-toernooi, dat gehouden wordt op zaterdag 11 juni. Dit toernooi is voor
Bambino’s (4-6 jaar), F-pupillen (7-8 jaarr), E-pupillen (9-10 jaar) en E-meiden (8-12 jaar).

Er wordt 4 tegen 4 gespeeld en de Bambino’s maken gebruik van het nieuwe Pannaveld. De deelnemende teams dragen shirts van Oranje, Portugal, Duitsland en Italië of één van de andere deelnemende landen. De organisatie probeert de spelers zoveel mogelijk op hun niveau in te delen in de diverse poules.

Uiteindelijk worden de punten van alle verschillende teams per land opgeteld en wordt er een kleine finale en grote finale gespeeld. Alle deelnemers krijgen een leuke blijvende herinnering aan deze dag en tussendoor drinken, een snack, een ijsje na afloop en doen ook mee aan de afsluitende EK-loterij.

Deelname is gratis en ook toegankelijk voor niet-leden van de Ermelose Football Club’58. Iedereen kan meedoen. Voor diegenen, die lid worden of een lid opgeven, heeft de vereniging nog een leuk cadeau. Het toernooi wordt gespeeld op Sportpark ‘De Zanderij’ aan de Oude Telgterweg 205 te Ermelo.

De deelnemers worden op zaterdagochtend 11 juni verwacht tussen 8.30 en 8.40 uur. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur. Het toernooi zal omstreeks 12.00 uur afgelopen zijn. Men kan zich opgeven tot vrijdag 3 juni, met vermelding van naam en leeftijd, door een mail te sturen naar EFC58EK@gmail.com

Reacties

Cookieinstellingen