Beatrixschool Ermelo wint opnieuw regionaal schoolvoetbaltoernooi

Ongeslagen en geen enkel tegendoelpunt, ga er maar aan staan. De Beatrixschool Ermelo flikte het opnieuw tijdens het regionaal schoolvoetbaltoernooi. Net als vorig jaar.

Met fotoreeks door Aalt Hijmissen

Het regionaal schoolvoetbaltoernooi werd vandaag, woensdag 11 mei, gespeeld in Harderwijk bij voetbalvereniging VVOG. De rivaliserende scholen mochten zich verheugen op heel veel publiek langs de lijn. Groep 8 van de Beatrixschool die op schoolkamp verblijft was speciaal uit Garderen komen fietsen om hun schoolmaten aan te moedigen.

Opponenten van de Beatrixschool waren de Gabrielschool en De Schuilplaats uit Putten en Domenicus Savio en De Schakel uit Harderwijk. In de eerste poule overtuigden de voetballers van de Beatrixschool door de eerste wedstrijd met 6-0 te winnen van de Gabrielschool. Bij de tweede wedstrijd hielden beide partijen het doel schoon.

Hoe de de jeugdige voetballers vochten als een team, door onder meer de sterke keeper, een solide verdediging en behendige aanvallers, bewees de kwartfinale. Met 3-0 had De Schuilplaats uit Putten het nakijken. In een vervolgens zinderende finale werd De Schakel uit Harderwijk geklopt met 3-0. Met een speciale rol weggelegd voor de voorhoede, want zowel Tom Hijmissen, Ilyas Verschoor en Jochem vd Kamp troffen doel.

De meegereisde begeleiding reageerde euforisch. “De Beatrixschool is wederom ongeslagen kampioen van de regio met 12 doelpunten voor en 0 tegen!”

  • Over 2 weken op woensdag treden de jongens van de Beatrixschool aan in Beuningen voor deelname aan de halve districtsfinale.

Reacties

Cookieinstellingen