EFC’58 Ermelo sluit kalenderjaar goed af

EFC’58 eindigde in het seizoen 2014-2015 op de vijfde plaats van de ranglijst met 43 punten uit 26 wedstrijden. De ploeg van eerstejaars hoofdtrainer Paul Hartenberg had de tweede periodetitel voor het grijpen, maar door een aantal nederlagen in cruciale wedstrijden ging het mis.

EFC’58 had dan ook wat goed te maken in het nieuwe seizoen. Het vlaggenschip begon uitstekend aan het seizoen 2015-2016 en was na overwinningen tegen Hulshorst (3-0) en Vierhouten’82 (0-3) na twee wedstrijden zelfs koploper. Daarna werden de resultaten van de ploeg van trainer Paul Hartengerg wisselvalliger.

In de laatste zes wedstrijden presteerde EFC in thuiswedstrijden zeer matig met nederlagen tegen ESC en Rood Wit en een gelijkspel tegen Zwart Wit zeer matig, terwijl de uitwedstrijden AGOVV, Stroe en Teuge knap werden gewonnen.

De Ermelose derdeklasser staat na de eerste seizoenshelft op de vierde plaats van de ranglijst met 21 punten uit 13 wedstrijden. DVS’31 is met 33 punten uit 13 duels riant koploper in de derde klasse B. Daaronder zijn de verschillen klein; de nummer 2 van de ranglijst heeft maar 3 punten meer dan de nummer 5. EFC hervat de competitie op zaterdag 23 januari met de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Vierhouten’82.

Reacties

Cookieinstellingen