Mike Ahrens vertrekt van DVS ’33 Ermelo naar Spakenburg

Mike Ahrens verruilt DVS’33 Ermelo aan het einde van dit seizoen voor SV Spakenburg. Bij de huidige nummer drie van de Topklasse tekent Ahrens een contract voor een jaar, met een optie voor een tweede seizoen.

Vanuit DVS A1 kwam Mike Ahrens in 2011, samen met Ali Akla, over naar de A-selectie. Onder Hennie in ’t Hof en Jan Veldhuizen maakte hij de nodige speelminuten. Dit seizoen wist Ahrens onder Roeland ten Berge een basisplaats te veroveren.

En met succes, want met vijf doelpunten en een aantal assists is de 23-jarige aanvallende middenvelder een belangrijke pion. Waar Ali Akla koos voor IJsselmeervogels de ‘rode’ zijde van de Westmaat, stapt Mike Ahrens over naar Spakenburg de ‘blauwe’ zijde.

Mike Ahrens: “Het was voor mij een lastige keuze, omdat ik het altijd naar mijn zin heb gehad bij DVS en ik veel steun en vertrouwen heb gevoeld. Dit is voor mij persoonlijk een mooie kans. We hebben nog een half seizoen te gaan en ik zal hard blijven werken voor promotie naar de tweede divisie!”

De Technische commissie begrijpt dat Mike Ahrens deze kans aangrijpt, maar betreurt tegelijkertijd zijn vertrek. Mike heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt, hij past goed binnen de club en bij de spelopvatting van DVS’33 Ermelo.

Banner TexSaloon rood toernooi

Reacties

Cookieinstellingen