DVS’33 Ermelo strikt aanvaller Deniz Sahbar

De Technische commissie van DVS’33 Ermelose heeft een akkoord bereikt met Deniz Sahbaz, momenteel uitkomend voor SVZW uit Wierden. De aanvaller beschikt over de benodigde ervaring, weet wat er wordt gevraagd in de top van het amateurvoetbal en voegt ook in voetballend opzicht wat toe.

De 25-jarige Deniz Sahbaz begon met voetballen bij SV Colmschate ‘33 uit Deventer. Al snel werd de veel scorende Sahbaz opgepikt door stadgenoot Go Ahead Eagles. Zijn verblijf in de vermaarde jeugdopleiding van Go Ahead bleef beperkt tot vier jaar, waarna Sahbaz naar Rohda Raalte ging.

Bij de zondaghoofdklasser maakte de aanvaller gedurende zes jaar deel uit van de eerste selectie. Vorig seizoen liep Sahbaz met 24 treffers nagenoeg één op één en speelde zich zo in de kijker van verschillende clubs. De Deventenaar koos voor een overstap naar het ambitieuze SVZW.

Daar kent Sahbaz, met acht doelpunten uit elf wedstrijden, persoonlijk een prima eerste seizoenshelft. “Het gevoel bij DVS’33 was eigenlijk meteen goed. De club heeft het goed voor elkaar, speelt aantrekkelijk voetbal in de Topklasse en er staat een mooie accommodatie. Bovendien is de club ambitieus en dat past bij mij. Ik ben technisch goed onderlegd. En ondanks dat de prestaties van SVZW tegenvallen, ben ik blij dat ik ook in Wierden bewijs dat ik doelpunten kan maken”.

Deniz Sahbaz woont in Deventer, rondt binnenkort de HBO-opleiding Personeel en Arbeid af en werkt daarnaast als parttime beveiliger en jeugdscout voor PEC Zwolle.

Reacties

Cookieinstellingen