Dames Pauwervoll Ermelo trekken aan langste eind

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft de thuiswedstrijd tegen Surf uit Hoevelaken met 3-2 gewonnen. De Ermelose dames hadden de wedstrijd vanaf het begin onder controle en kon goede aanvallen opbouwen. De eerste set werd met 25-17 gewonnen.

In een vergelijkbare tweede set bleef Surf hard werken, maar kon Pauwervoll niet onder druk zetten. Ook deze set werd door de Ermelose volleybalsters gewonnen: 25-19. In de derde set was het ritme bij de thuisploeg volledig zoek. De pass was slordig, waardoor er weinig goede aanvallen konden worden opgebouwd.

Pauwervoll verloor deze set met 20-25. Ook in de vierde set konden de Ermelose dames weinig druk zetten en keken al snel tegen een achterstand aan. Na een blessurebehandeling wist de thuisploeg de achterstand te verkleinen van 14-20 naar 20-22, maar verloor de set toch met 23-25.

In de vijfde set was de Pauwervoll gebrand op winst. Na een serie van vijfpunters en winst tegen de directe concurrent NVC wilde de Ermelose volleybalsters de laatste wedstrijd van het jaar niet afsluiten met een nederlaag. De thuisploeg voerde de druk en het tempo op en kreeg het spel vanaf het begin onder controle.

Surf bleef hard werken voor elke punt, maar uiteindelijk trok Pauwervoll aan het langste eind en won de set met 15-11. De eerstvolgende wedstrijd van het eerste damesteam van Pauwervoll in het nieuwe jaar is op vrijdag 8 januari om 19.00 uur in Harderwijk tegen VVH dames 2.

Reacties

Cookieinstellingen