Ali Akla vertrekt van DVS’33 Ermelo naar IJsselmeervogels

Ali Akla heeft de Technische commissie van DVS’33 Ermelo te kennen gegeven, dat hij volgend seizoen uitkomt voor IJsselmeervogels uit Spakenburg. De 22-jarige aanvaller is met tien doelpunten momenteel topscorer bij de Topklasse debutant.

Ali Akla kwam in 2012 vanuit DVS A1 bij de eerste selectie van DVS’33 Ermelo. Na een periode van gewenning bewijst de aanvaller, die zijn snelheid en kracht dit seizoen koppelt aan doelgerichtheid, voor het vierde seizoen zijn waarde.

Met DVS werd Akla afgelopen seizoen kampioen in de Hoofdklasse C. Hij speelde op 7 november jongstleden een belangrijke rol in de 4-0 overwinning van de Ermelose ploeg tegen zijn nieuwe club IJsselmeervogels. Ali Akla werd onlangs opgeroepen voor het nationaal team van Irak onder 23 jaar.

Hoewel van harte gegund, betreurt de Technische commissie zijn vertrek. Ali Akla geeft te kennen zich ook in de tweede seizoenshelft volledig in te zetten voor DVS’33. De TC feliciteert Ali en vertrouwt erop, dat spelers en begeleiding een succesvol vervolg zullen geven aan het lopende seizoen.

Reacties

Cookieinstellingen