DVS’33 Ermelo pakt cadeautjes al voor de rust uit

DVS’33 heeft in Hoornaar met 1-4 gewonnen van hekkensluiter Stedoco. De Ermelose Topklasser stijgt naar de tiende plaats en heeft met 17 punten uit 14 duels inmiddels een behoorlijk gat geslagen met de onderste ploegen van de ranglijst.

DVS was vanaf het begin de betere ploeg en opende na een kwartier de score. De fel op de huid gezeten Mike Ahrens wist toch Maurice de Ruiter te bereiken, die de 0-1 intikte. Na een half uur kwam een voorzet van Yasin Kurt op de arm van een verdediger van Stedeco en ging de bal op de stip.

Maurice de Ruiter benutte de strafschop en tekende daarmee zijn vijfde seizoenstreffer aan. In de laatste vijf minuten voor rust zorgde Ali Akla met 2 treffers ervoor, dat DVS met een riante 0-4 voorsprong de rust inging. Maurice de Ruiter was bij de 0-3 de aangever en uit een corner van Mike Ahrens kopte Akla de 0-4 binnen.

Na rust probeerde Stedoco met de wind in de rug wat terug te doen en DVS-doelman Paul Eppink moest enkele keren handelend optreden. Zijn beste redding was het stoppen van een penalty na overtreding van Yasin Kurt. In de slotfase slaagde Stedoco er alsnog in de spreekwoordelijke eer te redden door 1-4 te scoren.

DVS speelt komende zaterdag de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Tegenstander is Scheveningen, dat door een 0-1 nederlaag thuis tegen Excelsior Maassluis zakte naar de achtste plaats van de ranglijst met 18 punten uit 14 wedstrijden.

Reacties

Cookieinstellingen