DVS’33 Ermelo verlengt contract met hoofdtrainer Roeland ten Berge

DVS’33 Ermelo heeft het contract met hoofdtrainer Roeland ten Berge met één seizoen verlengd. Kort na het plotselinge vertrek van Jan Veldhuizen werd Ten Berge aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2015-2016 en daar komt nu nog minimaal één seizoen bij.

Ten Berge begon eind juni aan zijn klus bij de Ermeloërs, die na het kampioenschap in de hoofdklasse C debuteerden in de Topklasse. Halverwege deze voetbaljaargang ligt DVS op koers om de doelstelling, namelijk– handhaving in de sterke Topklasse, te bereiken.

Met een positieve spelopvatting en herkenbaar voetbal wist DVS’33 Ermelo uit de eerste dertien wedstrijden veertien punten te behalen. Daarbij werd drie keer gewonnen, vijfmaal gelijk gespeeld en even vaak verloren. Eerder was Roeland ten Berge hoofdtrainer bij Voorwaarts Twello, Berkum en Excelsior’31.

Naast zijn werkzaamheden als trainer heeft Ten Berge een eigen voetbaltechnische onderneming en is de Raaltenaar actief als KNVB-docent. Het bestuur en Technische Commissie van DVS zijn verheugd met de contractverlenging en vertrouwen op een succesvol vervolg van de samenwerking.

Banner Jansen Elektrotechniek

Reacties

Cookieinstellingen