DeVeDo Ermelo al met al té sterk voor Antilope Utrecht

Zaterdagavond 28 november heeft DeVeDo Antilope uit Utrecht met ruime cijfers verslagen. Na een moeizame start eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 47-71.

DeVeDo dat voor de tweede keer deze competitie tegen het Utrechtse Antilope uitkwam had het opnieuw zwaar in het eerste kwart van de wedstrijd. Het was evenwel niet de tegenstander die het de Ermelose rolstoelbasketballers moeilijk maakte, maar DeVeDo wist zelf niet de juiste oplossing te vinden.

Het tweede kwart begon de Ermelose club sterker. De spelers wisten elkaar makkelijker te vinden maar het liep nog niet zoals het zou moeten. In de rust stond Antilope dan ook op een voorsprong van 30 – 27. Een stand die nog alle kanten op kon gaan en dat gaf DeVeDo extra vertrouwen.

In de tweede helft slaagde DeVeDo erin om Antilope onder druk te zetten en de spelers het scoren te belemmeren. Aan het eind van de wedstrijd deed DeVeDo waar het goed in is: druk blijven zetten en de aanvallen afmaken. De tussenstand van de eerste helft werd door de Ermeloërs zelfs bijna nog verdubbeld. DeVeDo won de wedstrijd in Utrecht uiteindelijk met 47 – 71.

Banner TexSaloon algemeen

Reacties

Cookieinstellingen