Dindoa Ermelo en Revival Terschuur delen de punten

Dindoa heeft in de Barneveldse Veluwehal met 19-19 gelijk gespeeld tegen het altijd lastige Revival uit Terschuur. De gelijkopgaande wedstrijd was vanaf de eerste minuut spannend, omdat beide teams voor de overwinning gingen.

Revival opende de score, waarna de Ermelose formatie langszij kwam om vervolgens uit te lopen naar een 2-5 voorsprong. Toen was het de beurt aan de thuisploeg, die met vier doelpunten op rij de leiding overnam: 6-5. Vervolgens werd er over en weer gescoord, wat resulteerde in een 11-10 ruststand.

Dindoa kwam in het begin van de tweede helft op een 11-12 voorsprong, gevolgd door twee treffers van Revival. De thuisploeg kwam telkens één punt voor, gevolgd door de gelijkmaker van de bezoekers tot een 16-16 stand was bereikt.

Daarna lukte het Dindoa een klein gaatje te slaan door uit te lopen naar 16-18 en later 17-19. Revival benutte een strafworp, waardoor het verschil nog maar één punt was. Met nog zeven minuten te spelen, hielden de Ermelose korfballers goed stand, maar het raakte in de laatste minuut de overwinning toch kwijt.

Het wapen van de Terschuurse ploeg, een doorloopbal van één van de snelle dames, leidde tot de 19-19 eindstand. Omdat beide teams er een mooie pot korfbal van maakten met veel spanning en mooie acties, was het publiek de grote winnaar.

Doelpunten Dindoa: Jorik Velgersdijk 8, Bjarne Sinneker 4, Kasper Velgersdijk 3, Ellen Haverkamp 2, Lindsey Verheul, Mark Bronkhorst. Op zaterdag 5 december om 16.35 uur speelt Dindoa de inhaalwedstrijd thuis tegen Rheko.

Banner Knipsalon van Willigen 300x125

Reacties

Cookieinstellingen